Промишленост новини

Какви са свойствата на флуороеластомерните уплътнения?

2018-07-12
Първо, висока устойчивост на температури: Флуорирана гума има отлична устойчивост на висока температура, може да се използва дълго време при 250 ° C, краткосрочна употреба при 300 ° C, отлична устойчивост на стареене и атмосферни влияния.

Второ, химическа устойчивост на корозия: Една от характеристиките на fluororubber е неговата отлична химическа устойчивост. Той е по-добър от други гуми в стабилността на органични течности, киселини, основи, грес и други химикали.

На трето място, устойчивост на топла вода и пара на работа: Формулиран с отлични продукти флуор каучук, има отлична стабилност на топла вода, висока температура пара.

4. Устойчивост на пламъка Висока устойчивост на вакуум: Флуорорубът може да изгори с огън, но автоматично ще се изключи след като напусне пламъка. Той е самозагасващ се каучук, а fluororubber има отлична устойчивост на вакуум.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept