Industries & amp; Приложения

Oil & amp; Газ

2017-08-17

Нашите продукти в офшорни петролни и газови полета офшорни широко използвани за предоставяне на квалифицирани и надеждни продукти тюлени, като същевременно предлагат различни канали, устройства. Ние имамесе ангажира да предоставя по-добри продукти за запечатване.



Връзки към продуктови групи:

Уплътнения и фуги

Kaxite има широка гама от уплътнения и фуги, които са били използвани в офшорното газово и нефтено поле.спирални уплътнения,подсилени графитни уплътненияи др.

Кръгъл пръстен

Пръстеновидни уплътненияследвайте API стандартите, включително R, RX, BX пръстеновидни съединения, както и лещи, изпъкнали, клиновидни, двойно конусни и заваръчни метални уплътнения.

Оплетена опаковка

Графитно опакованее опаковка за контрол на разпространението на дифузни емисии. Имаме продукти за контрол на емисиите за всички клапани.

Разширяващи се стави и мембрани

Ние предлагаме пълното инженерно решение за проблем с разширяването на тръбопроводите и можем да се справим с много химически агресивни носители.

Индустриални маркучи

Гъвкави метални маркучи, гумени гофрирани маркучи са широко използвани в тази индустриална.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept